forum problems

  • Post
    wa4zlw
    Participant

    hi there…

     

    I would strongly suggest ENGLISH be the default. Everytime I try to switch it to English, I get 404 errors and have to go through contortions to get back to doing something producting.

    There should be a way to upload files to posts as well as screenshots.

     

    Thanks leon

    0
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Replies
    Up
    -1
    Down
    • We already fix the link for English language
    • You can attach files or screenshots.
    0
    Rodrigo Cuadra
    Keymaster
    NI
    Up
    -1
    Down

    Leon, what do you mean, everything in vitalPBX is in English by default, also the web page.

    0
    wa4zlw
    Participant
    Up
    -1
    Down

    everytime I reply in ENGLISH after I SUBMIT I get a 404 and it resets back to Spanish.

    I was unable to paste a screenshot or upload a file from my local machine

    0
    wa4zlw
    Participant
    Up
    -1
    Down

    the forum defaults to SPANISH when I login – this is what I am referring to. The forum not the PBX

    0
    Rodrigo Cuadra
    Keymaster
    NI
    Up
    -1
    Down

    ok, we already fixed this issue

    0
    wa4zlw
    Participant
    Up
    -1
    Down

    then why am I having problems?

    0
    TrustedbyU
    Participant
    Up
    -1
    Down
    Posted by: wa4zlw

    then why am I having problems?

    You tried a different browser / clearing your cache??? working perfectly in english default for me.

    0
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.