New Vitxi 1.0.6-1 ‘Unregistered’ Connections

VitalPBX Community Support Reporting an Issue New Vitxi 1.0.6-1 ‘Unregistered’ Connections

  • Post
    fnlauria
    Participant
    Up
    0
    Down
    This past Wednesday night (PDT) we updated the Vitxi Add-On module (to version 1.0.6-1) for approximately 900 users / extensions.
    The next morning, we had dozens of people receiving connection errors in which the user wasn’t “registering” to the Server.
    After some time (an hour or so) it would suddenly ‘register’ again, then soon “unregister”, and later ‘register’ again… all while nothing had changed or was being changed on their LAN.

    This was occurring on both Vitxi Mobile & Vitxi Web, and on different networks in different locations.
    What caused this, and are there any ‘post-update updates’ planned for release to address the issue?

    0
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Replies
    Maynor Peralta
    Keymaster
    US
    Up
    0
    Down
    Hello Sir,

    Yesterday we released a new version of VitXi WebRTC that fixes recently reported issues. You can upgrade from the VitalPBX add-on module.

    However, I see that your problem could be being caused by some configuration in the profiles of the devices or some issue on the network.

    You can open a ticket in our ticket system: https://helpdesk.vitalpbx.org/

    Also, you can open a topic in our new forum: https://forums.vitalpbx.org/

    Best regards!

     

     

    1
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The forum ‘Reporting an Issue’ is closed to new topics and replies.