Some prompts still missing or pointing to the wrong directory after upgrade

VitalPBX Community Support General Discussion Some prompts still missing or pointing to the wrong directory after upgrade

Up
0
Down
  • Post
    DannyLarsen
    Participant
    none

    Ver 2.0.1-1

    I followed the post migration and successfully did the following

    yum reinstall asterisk-sounds-* -y
    yum reinstall vitalpbx-sounds* -y

    I have an issue where some of the prompts are still pointed to the /var/lib/asterisk/sounds/en    directory after upgrading from ombutel, the current directory listed in the gui and in the actual directories is /var/lib/asterisk/sound/en_US and the prompts exist their correctly owned by root 755 , most prompts play correctly but

    If a call is transferred to an extension then goes to voicemail the prompt  “vm-theperson” or “beep” is not played

    If I rename the en_US directory to “en”  the prompt “vm-theperson” and the “beep” prompt play correctly

    Can you help please

    0
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Replies

    Try to update those packages:

    yum clean all

    yum update asterisk-sounds-* vitalpbx-sounds* -y

    0
    DannyLarsen
    Participant
    none

    No packages marked for update

    The prompts are in the directory en_US, the vitalpbx program in this particular case mentioned earlier is looking for the prompt in the “en” folder which no longer exists. If I put in an addtional folder marked “en” with prompts they play correctly, but the prompts are actally in both folder in this case

    0

    We will check it!

    0

    A new version of VitalPBX has been released, please update your PBX and let me know if that fix your issue.

    0
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.